Thursday, November 18, 2010

Tips nak hilangkan gam gajah dari tangan.

Okeyh hari ni nak bagi tips sikit. korang pernah kene gam gajah kat tangan? tak boleh hilang betul tak? susahkan nak hilang? kalau korang biar je ,time nak ambik air wudu' tak lalu air tu. tak kene kulit. tak sah solat tu. ceyh, macam ustazah pulak dah.

[macam nilah rupenye]

macam ni caranye:

  • mule2 korang kene basuh dulu tangan tu.
  • than korang ambik ubat gigi sapu kat tangan yang kene gam.kalau sapu tempat yang tak kene gam ,bazir je=,='. korang kene gosok kekuat tau.
  • pastu amek minyak masak kan, korang sapu kat tangan korang tu.
  • gosok sampai rasa macam gam tu takde.garu2 sikit tempat yang kene tu
  • lepas dah gosok tu, korang basuh, tengok ade lagi tak. kalau ade buat lagi sekali.
  • sekurang2 nye buat dua kali kut.

okeyh, macam tulah. kalau tak jadi, kite tak tau eh. kalau tak jadi menipulah. sebab kite buat hilang tau.okeyh, selamat mencuba!

5 comments:

  1. haha!
    terimakasih! baru nk try, gile tak selese jari nih

    ReplyDelete
  2. ermm , kalo gam tu dah melekat kat tangan selama beberapa hari , boleh lagi tak hilang ?

    ReplyDelete
  3. hehe.terima kasih ye share info nii,sangat berguna! :D

    ReplyDelete
  4. sy pakai ubat gigi jer sbb kat hostel xder minyak. then gosok pakai sponge letak sabun sket. Alhamdulillah senang keluar :-)

    ReplyDelete